Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Protective Glasses / Предпазни очила

Арт. No. 10012966
8.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от CHINESE GOODS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Очилата за комфорт са лично предпазно средство за очите. Защитават от пясък, замърсяване и вятър, както и от пръски и капчици. Имат увеличено зрително поле, с лек, анатомичен и модерен дизайн. Удобно и комфортно лично предпазно средство. 

Внимание: Продуктът не подлежи на ремонт.

Производител: Yiwu Most Well International Trading co., ltd., Китай. 

 

Съставки

Опаковка: 1 брой

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.