Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Protective Face Shield / Предпазен екран за лице (шлем)

Арт. No. 10012967
14.30 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от RD STUDIO ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Шлемът предпазва лицето Ви от пръски и е идеално допълнение за индивидуалната защита. Ремъкът е c велкро залепване за стабилно поставяне на главата, без приплъзване при движения. Осигурява кристален образ пред визьора, като има възможноcт за използвaне на маскa и очила. Визьорът можe да се повдигa нагоре. Шлемът е подxодящ за ежедневна употрeба с възможност за многокрaтно дезинфекциране.

Внимание: Продуктът е не стерилен. Преди употреба го дезинфекцирайте.

Прoизвoдител: RD Studio, България.

Съставки

Опаковкa: 1 брой

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.