Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Protective Face Mask with valve FFP2 KN95 1 pcs. / Защитна маска за лице FFP2 KN95 с клапан 1 брой

Арт. No. 10012963
11.60 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от CHINESE GOODS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Филтрираща полумаска за защита от частици тип FFP2. Произведена в съответствие с хармонизиран стандарт EN 149:2001 + A1:2009. 

ЛПС от този тип осигуряват филтрация на околния въздух до 93% ± 1. Предназначени са за ежедневна употреба! Филтрират частици с размери ≥ 2,5 μm.

Първата стъпка е изследването на маската. Ако тя е повредена, задължително я изхвърлете. Ако маската изглежда добре, поставете ластиците около ушите, разгънете я над носа и брадичката и се уверете, че прилепва плътно. Не докосвайте повърхността й, докато я слагате, носите или сваляте.

Начин на употреба:
Измийте ръцете си и ги подсушете добре. Разгънете маската. Като я държите с клапана от външната страна, хванете ластиците от двете страни. Издърпайте ги зад ушите и ги нагласете - тях и маската, докато усетите комфорт. Покрийте маската с ръцете си и издишайте. Ако усетите въздушна струя да излиза отстрани, нагласете маската отново. Притиснете с пръсти металната пластина за носа за по-добро уплътняване. Така маската ще прилепне плътно, следвайки очертанията на носа и бузите. Нагласете отново ластиците зад ушите.

Брадата и мустаците пречат на добрия контакт между лицето и маската! 

Важно: Ако докосвате маската с пръсти, те трябва да са абсолютно сухи и чисти!

Съхранение: На сухо, чисто и проветриво място.

Производител: КНР.

Съставки

Опаковка: 1 брой

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.