Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Protective Face Mask FFP2 KN95 1 pcs. / Защитна маска за лице FFP2 KN95 1 брой

Арт. No. 10012962
8.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от CHINESE GOODS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Лично предпазно средство (ЛПС) за еднократна употреба. Филтрираща маска за лице за защита от частици тип FFP2 по хармонизиран стандарт ЕN 149:2001 + А1:2009.

ЛПС от този тип осигуряват филтрация на околния въздух до 93% ± 1. Предназначени са за ежедневна употреба! Филтрират частици с размери ≥ 2,5 μm.

Първата стъпка е изследването на маската. Ако тя е повредена, задължително я изхвърлете. Ако маската изглежда добре, поставете ластиците около ушите, разгънете я над носа и брадичката и се уверете, че прилепва плътно. Не докосвайте повърхността й, докато я слагате, носите или сваляте.

Сменете маската, ако е замърсена с телесни течности отвътре или отвън. Тя е предназначена за еднократна употреба и никога не трябва да се рециклира или използва повторно. Отстранете маската като докосвате само ластиците за ушите, за да избегнете кръстосано замърсяване на пръстите. Увийте я и я изхвърлете. Задължително измийте ръцете си!

Максимална употреба - до 8 часа /в зависимост от овлажняването и замърсяването/!

Как да поставите маската правилно:

  • Сложете маската пред лицето. Надписите трябва да бъдат от външната страна.
  • Уверете се, че маската покрива добре устата и носа.
  • Поставете ластиците зад ушите.
  • Притеснете с два пръста около носа за по-добро уплътняване.

Важно: Ако докосвате маската с пръсти, те трябва да са абсолютно сухи и чисти!

Съхранение: На сухо, чисто и проветриво място.

Производител: YIWU HENGHAO HOLSENHOLD PRODUCTS CO., LTD,  Китай.

Съставки

Опаковка: 1 брой

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.