Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Cat’s Claw 100 capsules Nature's Way / Котешки нокът 100 капсули Nature's Way

Арт. No. 10000974
24.50 лв. (с ДДС)
Магазина няма да работи до 19 Април 2020
Виж всички от Nature's Way ›
Рейтинг: 4.5/5 на базата на 2 оценки

Информация

Дозировка:

Препоръчва се прием по 3 капсули 2-3 пъти дневно, за предпочитане с храна.
Действие:
Котешки нокът подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, ставите, пикочо-половата и имунната системи, дихателните пътища.
Той представлява вид лиана, която расте в джунглите на Централна и Южна Америка. Растението е познато с красивите си цветове с шипове, със завита форма като нокти на ягуар, откъдето идва и името му. В традиционната медицина на местното население котешкият нокът често се използва за укрепване на имунната система, за по-висок тонус и енергичност. Билката благоприятства дейността на стомашно-чревния тракт и подпомага прочистването на токсините от червата. Подкрепя функциите на сърдечно-съдовата система, както и работата на сърдечния мускул. Спомага за нормалното състояние на пикочо-половата система. Има благотворно действие върху дихателните пътища, както и значим общоукрепващ ефект. Силен имуностимулатор. Котешкият нокът се смята и за една от най-ефикасните билки при лечение на онкологични заболявания, тъй като потиска туморния растеж.Съставки

Всяка капсула съдържа:
Кора от котешки нокът 485.0 мг


Опаковка: 100 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.