Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Reishi 190 mg 100 capsules Nature's Way / Рейши 190 мг. 100 капсули Nature's Way

Арт. No. 10000962
39.06 лв. (с ДДС) 43.40 лв.
  бр Поръчка без регистрация
Валидност на промоцията: от 15.08.2019г. до 30.09.2019г.
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички промоции › Виж всички от Nature's Way ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по две капсули, два пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.
Действие:
Ganoderma Lucidum е гъба, известна в Япония като Рейши – „гъбата фантом”, а в Китай като Линг Ши – „гъба на духовната потентност”. Гъбата има формата на подкова расте по дърветата.
Рейши е считана за едно от най-ценните лекарства в традиционната източна медицина. Благотворното му действие върху здравето, жизнеността и имунитета е подробно проучено и потвърдено от редица научни изследвания.
Рейши е богата на ценни специфични вещества, като например т.нар. тритерпени, наричани ганодерични киселини. Молекулната им структура е близка до тази на стероидните хормони. Рейши е богата още на активни полизахариди, кумарин, ергостерол, лактони, манитол, алкалоиди, витамини, минерали и ненаситени мастни киселини. Рейши действа силно антитоксично върху организма и по-конкретно - благоприятства състоянието на черния дроб. Подсилва естествените защитни функции на организма и притежава анти-стрес действие върху нервната система. Гъбата подкрепя сърдечно-съдовата и дихателната система.
Рейши могат да се прилагат като допълнителна терапия при различни заболявания:
-Ракови заболявания - подтиска се развитието на раковите клетки, а в комбинация с германий се преодолява имунния дефицит при тези заболявания.
-Чернодробни заболявания - рейши подпомага детоксикиращата функция на черния дроб, минимизира опасността от поствирусни увреждания на черния дроб, подобрява метаболизма и регенеративните способности на органа, както и подпомага синтезата на протеини.
- Тромботични заболявания и атеросклеротични заболявания - ефективно пречиства кръвта, предотвратява образуването на отлагания по артериалните стени и тромбози, като по този начин се явява профилактика на високото кръвно налягане и запушването на кръвоносните съдове.
- Акне
- Алергични заболявания и други

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Екстракт от гъби Рейши (цял мицел) 188.0 mg


Опаковка: 100 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email