Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Reishi 190 mg 100 capsules Nature's Way / Рейши 190 мг. 100 капсули Nature's Way

Арт. No. 10000962
43.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Nature's Way ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по две капсули, два пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.
Действие:
Ganoderma Lucidum е гъба, известна в Япония като Рейши – „гъбата фантом”, а в Китай като Линг Ши – „гъба на духовната потентност”. Гъбата има формата на подкова расте по дърветата.
Рейши е считана за едно от най-ценните лекарства в традиционната източна медицина. Благотворното му действие върху здравето, жизнеността и имунитета е подробно проучено и потвърдено от редица научни изследвания.
Рейши е богата на ценни специфични вещества, като например т.нар. тритерпени, наричани ганодерични киселини. Молекулната им структура е близка до тази на стероидните хормони. Рейши е богата още на активни полизахариди, кумарин, ергостерол, лактони, манитол, алкалоиди, витамини, минерали и ненаситени мастни киселини. Рейши действа силно антитоксично върху организма и по-конкретно - благоприятства състоянието на черния дроб. Подсилва естествените защитни функции на организма и притежава анти-стрес действие върху нервната система. Гъбата подкрепя сърдечно-съдовата и дихателната система.
Рейши могат да се прилагат като допълнителна терапия при различни заболявания:
-Ракови заболявания - подтиска се развитието на раковите клетки, а в комбинация с германий се преодолява имунния дефицит при тези заболявания.
-Чернодробни заболявания - рейши подпомага детоксикиращата функция на черния дроб, минимизира опасността от поствирусни увреждания на черния дроб, подобрява метаболизма и регенеративните способности на органа, както и подпомага синтезата на протеини.
- Тромботични заболявания и атеросклеротични заболявания - ефективно пречиства кръвта, предотвратява образуването на отлагания по артериалните стени и тромбози, като по този начин се явява профилактика на високото кръвно налягане и запушването на кръвоносните съдове.
- Акне
- Алергични заболявания и други

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Екстракт от гъби Рейши (цял мицел) 188.0 mg


Опаковка: 100 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.