Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Webber Naturals SuperVision with Lutein 90 capsules / Супер Вижън с Лутеин 90 капсули

Арт. No. 10001610
19.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Webber Naturals ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по 2-3 капсули, 2 пъти дневно

Действие:
Супер Вижън е хранителна добавка с лутеин и други растителни екстракти, които са полезни за очите. Лутеинът е каротеноид – естествен мастно разтворим пигмент, който определя жълтия цвят на плодовете и зеленчуците. Каротеноидите притежават антиоксидантна активност, неутрализират свободните радикали образувани при въздействието на различни фактори на външната среда – замърсявания на въздуха, токсични отпадъци, прием на някои лекарства, цигарен дим, както и радикалите, образувани в резултат на метаболитните функции в организма. В човешкия организъм лутеина има най-високо ниво в макулата на ретината на окото, а в по-ниски количества и в очната леща. Редица изследвания доказват ролята на лутеина за поддържане здравето на очите.
Супер Вижън подобрява зрителната острота, предпазва очите при работа с компютър и на изкуствено осветление, намалява риска от развитието на възрастова макулна дегенерация и катаракта (“перде”).

Съставки

Всяка капсула съдържа:
Екстраст от очанка лечебна - 100.0 mg
екстракт от американска боровинка - 50.0 mg
Лутеин - 2.0 mg
екстракт от моркови - 25.0 mg
Рутин - 25.0 mg
Кверцитин - 25.0 mg

Опаковка: 90 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.