Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Olive Boost Greek Wild Olive Leaf Extract 30 ml / Олив Бууст Екстракт от листа на маслина 30 мл.

Арт. No. 10012594
54.60 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от OLIVE BOOST ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Натурален екстракт от маслинови листа "Olive Boost" - ефективна грижа от Слънчева Гърция. Редовната му употреба помага за повишаване на жизнената енергия и подобряване на здравето.

Хранителната добавка е създадена по иновативна технология без влагане на изкуствени съставки. Използвани са само листа на диворастящи маслинови дървета, набрани през пролетта в прясно състояние. Това дава 100%-на гаранция за чистота и високо съдържание на полифеноли. Производствената суровина не преминава през никаква друга обработка. Така се съхраняват всички ценни субстанции, съдържащи се в маслиновите листенца. Продуктът е във вид на воден екстракт. При този метод на извличане не се ползват алкохол и химикали. Технологията е напълно екологична и разчита на предимството на уникалното производствено ноу-хау, обединило труда на 4 поколения гърци.

Маслиновият екстракт е най-силният природен антиоксидант в света. Той балансира жизнените процеси в организма и неутрализира действието на свободните радикали. Помага за справяне с широк спектър от здравословни проблеми - хипертония, диабет, грип, херпес зостер, лаймска болест. Влияе благоприятно и при редица бактериални, вирусни и възпалителни състояния.

Полезни свойства на продукта:

 • притежава силно антиоксидантно действие;
 • понижава нивата на кръвната захар, вредния холестерол (LDL) и триглицеридите;
 • значително намалява атеросклеротичните поражения;
 • подпомага защитата и поддържа здравето на сърдечно-съдовата система;
 • има противораков и антимикробен ефект;
 • влияе благоприятно върху нервната система при състояния, обусловени от високи нива на стрес;
 • елиминира причините за различни гъбични инфекции;
 • забавя процеса на стареене и поддържа хомеостазата на организма;
 • регулира нивата на кръвното налягане и контролира хипертонията;
 • справя се с широк спектър от вируси;
 • повишава противовъзпалителните сили на организма;
 • ускорява клетъчната регенерация и заздравяването на раните;
 • защитава лигавицата на стомашно-чревния тракт;
 • притежава доказано инхибиторно действие върху определени ензими при подагра;
 • забавя развитието на болестта на Алцхаймер и Паркинсон.

Olive Boost е продукт, комбиниращ лечебните сили на природата, мъдростта на хората, натрупана през вековете, и тяхното желание да живеят в хармония с околната среда. Географската климатична зона, където е разположена Гърция, и уникалната технология на извличане и съхранение на екстракта, позволява на компанията-производител да създаде комплексно действащ продукт. Благотворното влияние на екстракта от диви маслинови листа върху човешкото тяло се дължи на високата концентрация на активни компоненти и специалното съчетание от полифеноли. Установено е, че неговият прием влияе много по-благоприятно върху здравето, в сравнение с употребата на чист хидрокситирозол и витамини С и Е.

Какво прави Olive Boost различен? 

Продуктът е напълно натурален. Съчетава в хармонично единство опита на четири поколения производители, техните традиции и мъдрост в отглеждането на диви маслинови горички, разположени в някои от най-екологично чистите райони на Гърция. Уникалната технология, разработена в партньорство с екип от учени, изисква брането на дивите маслинови листа да бъде само през пролетта. Тогава съдържанието на полифеноли в растенията е доказано най-високо. При получаване на екстракта не се използват химически съставки и алкохол. Добавя се само чиста вода, което гарантира органичния произход на добавката и запазва всички полезни свойства на листата. Учените, с чиито усилия е създаден извлекът, потвърждават резултатите от последните открития - полифенолите в дивите маслинови дървета са в много по-висока концентрация, отколкото в култивираните.

Как действат полифенолите?

Те са най-мощните растителни антиоксиданти. Много важни са за човешкото здраве. Предпазват организма от вредното въздействие на свободните радикали - неразделна част от нашето ежедневие. Научните изследвания от края на ХХ век и най-новите медицински открития сочат и категорично доказват многобройните ползи за здравето от полифенолите.
Маслиновите листа съдържат уникална комбинация от няколко различни полифенолни съединения, като най-ценните сред тях са:

 • олеуропеин;
 • хидрокситирозол;
 • рутин;
 • лутеолин;
 • вербаскозид;
 • тирозол;
 • ванилин;
 • кафеена киселина.

Хидрокситирозолът, изолиран в маслиновите листа, е най-мощният антиоксидант, открит от учените досега. Той има петнадесет пъти по-висока ORAC* стойност от зеления чай и три пъти по-висока ORAC* стойност от коензим Q10. Хидрокситирозолът е единственият полифенол, който има способността да преминава кръвно-мозъчната бариера и да елиминира свободните радикали в нервната система.

* Капацитет на абсорбция на свободните радикали - на и над 68 000.

Препоръки за употреба: Приемайте продукта два пъти на ден - по 10 капки всеки път, разредени във вода, сок, смути или друга напитка по ваш избор. Можете да коригирате дозата според индивидуалните си нужди, тъй като очакваните резултати могат да варират в зависимост от вашия начин на живот и здравословното ви състояние.

Няма ограничения за продължителността на прием. Колкото по-дълго използвате продукта, толкова повече ползи ще има за вашето здраве.

Внимание: Моля, консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от състояние, изискващо употреба на медикаменти. Продуктът не е заместител на балансираната, здравословна диета.

Противопоказания и предпазни мерки: Свръхчувствителност към екстракт от маслинови листа и / или други растения от семейство Oleaceae. В някои случаи, когато тялото започне да изчиства токсините, може да се наблюдава главоболие или други реакции, свързани с подуване на устата / гърлото, кожни обриви, умора, диария, болки в ставите и грипоподобни симптоми. Няма проучвания, касаещи безопасността на продукта по време на бременност и кърмене.

Начин на съхранение: На хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Производител: Olive Boost, Гърция.

Съставки

Състав: 100 % натурален воден екстракт от листа на диворастящи маслинови дръвчета. 

Olive Boost не съдържа: консерванти, захар, лактоза, глутен, мая, соя, оцветители, аромати, подсладители.

* Продуктът никога не е тестван върху опитни лабораторни животни.

Опаковка: 30 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.