Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Cod Liver Oil with Fenugreek 60 softgels Cvetita Herbal / Рибено масло от черен дроб на Треска + Екстракт от Сминдух 60 капсули Цветита Хербал

Арт. No. 10012018
35.15 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от CVETITA ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Ползи от приема на Рибено масло от черен дроб на Треска в комбинация с екстракт от Сминдух:

  • Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система.
  • Източник на Витамини А и D3. 
  • Увеличава плодовитостта.
  • Подобрява паметта и функциите на мозъка.
  • Благоприятства имунната система.

Препоръчителна дневна доза: Приемайте по 1 мека капсула с храна. Максималната препоръчителна дневна доза е 3 меки капсули. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Препоръчителен период на прием: Можете да приемате добавката целогодишно, спазвайки препоръчителната дневна доза за прием. 

Внимание! 
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва, като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот.

Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките!
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт!
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, защитено от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място. 

Производител: Цветита Хербал" ЕООД. 

Съставки

Съдържание на 1 мека капсула:

Рибено масло от черен дроб на Треска - 880 мг. 
Сминдух (екстракт) - 20 мг.
Пчелен восък - 30 мг.
Слънчогледов лецитин - 70 мг. 

Опаковка: 60 меки капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.