Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Auriga International Melaclear serum 15 ml / Мелаклиър серум 15 мл.

Арт. No. 10001616
45.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Auriga International ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Действие:
Тъмните петна, появяващи се по кожата, са следствие от локализирана усилена синтеза на меланин, който е оцветяващият и защитен пигмент.
Хиперпигментацията е често срещан кожен проблем, но не е заболяване. Кафявите петна, заедно със загубата на еластичност, както и появата на бръчки са признаци за стареенето на кожата.
Мелаклиър действа на две различни нива – както по време, така и след меланиновата синтеза. Депигментиращото действие на серума се дължи на активните му съставки:
Витамин С притежава изразени антиоксидантни свойства и противодейства на фото-индуцираните кожни увреждания. Последните проучвания сочат, че витамин С има тройно потискащ ефект върху меланиновата синтеза.
Фитинова киселина присъства естествено в повечето житни растения и зеленчуци, има ефекта на витамин С и помага за възстановяването на естествения цвят на кожата. Фитиновата киселина ексфолиира епидермалните клетки и стимулира проникването на активни депигментиращи съставки.
ROS Модулаторна система на Auriga – тя действа синергично, като осигурява защита срещу свободните радикали и в същото време потиска най-активните фактори на хиперпигментацията.
Мелаклиър е показан за употреба при пигментни петна от различен произход като мелазми (петна по време на бременността); петна, вследствие на химични агенти като парфюми, медикаментозно лечение; петна, вследствие на акне и възпалителни процеси; лунички и др. 

Начин на употреба:
Мелаклиър слевда да се нанася два пъти дневно върху чиста и суха кожа върху предвидените за третиране области.
Серумът попива бързо в кожата, но е препоръчително да се изчака 20 мин. преди нанасянето на друг крем или слънцезащитен продукт.
По време на използването на Мелаклиър трябва да се избягва излагането на слънце. Тази мярка е препоръчителна при всички видове избелващи терапии, тя спомага за бързото и цялостно възстановяване на цвета на кожата. 

Да се избягва контакт с очите! 

Производител: Auriga International, Белгия

Съставки

Вода, L-аскорбинова киселина, екстракт от китайски чай, екстракт от лоза, глицерин, алкохол, фитинова киселина, етокси дигликол 

Опаковка: 15 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email