Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Auriga International Melaclear serum 15 ml / Мелаклиър серум 15 мл.

Арт. No. 10001616
45.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Auriga International ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Действие:
Тъмните петна, появяващи се по кожата, са следствие от локализирана усилена синтеза на меланин, който е оцветяващият и защитен пигмент.
Хиперпигментацията е често срещан кожен проблем, но не е заболяване. Кафявите петна, заедно със загубата на еластичност, както и появата на бръчки са признаци за стареенето на кожата.
Мелаклиър действа на две различни нива – както по време, така и след меланиновата синтеза. Депигментиращото действие на серума се дължи на активните му съставки:
Витамин С притежава изразени антиоксидантни свойства и противодейства на фото-индуцираните кожни увреждания. Последните проучвания сочат, че витамин С има тройно потискащ ефект върху меланиновата синтеза.
Фитинова киселина присъства естествено в повечето житни растения и зеленчуци, има ефекта на витамин С и помага за възстановяването на естествения цвят на кожата. Фитиновата киселина ексфолиира епидермалните клетки и стимулира проникването на активни депигментиращи съставки.
ROS Модулаторна система на Auriga – тя действа синергично, като осигурява защита срещу свободните радикали и в същото време потиска най-активните фактори на хиперпигментацията.
Мелаклиър е показан за употреба при пигментни петна от различен произход като мелазми (петна по време на бременността); петна, вследствие на химични агенти като парфюми, медикаментозно лечение; петна, вследствие на акне и възпалителни процеси; лунички и др. 

Начин на употреба:
Мелаклиър слевда да се нанася два пъти дневно върху чиста и суха кожа върху предвидените за третиране области.
Серумът попива бързо в кожата, но е препоръчително да се изчака 20 мин. преди нанасянето на друг крем или слънцезащитен продукт.
По време на използването на Мелаклиър трябва да се избягва излагането на слънце. Тази мярка е препоръчителна при всички видове избелващи терапии, тя спомага за бързото и цялостно възстановяване на цвета на кожата. 

Да се избягва контакт с очите! 

Производител: Auriga International, Белгия

Съставки

Вода, L-аскорбинова киселина, екстракт от китайски чай, екстракт от лоза, глицерин, алкохол, фитинова киселина, етокси дигликол 

Опаковка: 15 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.