Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Bilka Chudodeika Healthy Lung tincture 100 ml / Билка Чудодейка Тинктура Здрав бял дроб 100 мл.

Арт. No. 10012996
15.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Белият дроб е жизненоважен орган за съществуването ни. Той е в основата на дихателния процес, без който животът ни би бил немислим. Съвременният начин на живот, концентриран в големи, силно замърсени градове, с вреден, а често и отровен въздух; злоупотребата с тютюнопушенето и тежките последствия от зачестяващите в последните години дихателни вирусни инфекции често водят до тежки, а понякога и необратими нарушения в структурата и функциите на белите ни дробове.
Сред най-често срещаните белодробни заболявания са инцидентния и хроничния бронхити, астмата, бронхопневмониите, особено вирусните, белодробните абсцеси, фибрози, емболии и ракът на белия дроб. Един от основните фактори да бъдат избегнати тези сериозни, а често и фатални заболявания, е профилактиката и грижата за белите ни дробове. Тази грижа включва разходки сред природата на чист въздух, дихателни упражнения, избягване на работа и живот в среда със силно замърсен въздух, отказване от тютюнопушенето при активните пушачи и не на последно място прием на храни и хранителни добавки, които да укрепят и засилят устойчивостта на белите ни дробове срещу вредни и болестотворни външни въздействия. Добре балансираните и правилно приемани билкови продукти като тинктурата "Здрав бял дроб" в значителна степен профилактират, облекчават, подкрепят и активизират функциите на белите ни дробове и ни помагат в борбата със заболяваниятта, от които те биват засегнати. 

В състава на тинктура "Здрав бял дроб" близат билките джинджифил, шроколист живовлек, босилек, мента, лазаркиня, копър, мащерка, липа, седефче и риган. 

Джинджифилът подпомага разширяването на бронхите, с което облекчава обострената дихателна недостатъчност и асматичните пристъпи.

Широколистият живовлек облекачава дихателните затруднения при астма и бронхит, прочиства слузта от бронхите при настинки, кашлица и пневмонии.

Босилекът е безценен при справянето с всякакви респираторни проблеми и заболявания като бронхит, астма, задух. Отваря бронхите и облекчава дишането.

Ментата успокоява дишането, подпомага отхрачването и облекчава кашлицата поради високото съдържание на ментол в състава й.

Лазаркинята е незаменима при справяне с бронхиалните проблеми поради доказаните си отхрачващи и противовъзпалителни свойства.

Копърът действа отхрачващо и очистващо при бронхити и коклюш, има антибактериално действие, успокоява кашлицата.

Мащерката успешно се прилага при всички видове кашлица и белодробни възпаления като отхрачващо, бронхоразширяващо и дезинфекциращо средство.

Липата се е доказала като успешно средство при справяне с възпаления на горните дихателни пътища – ларингити, фарингити, трахеобронхити и ангина. Облекчава обострените състояния на бронхити, пневмония, плеврит и др.

Риганът успокоява астматичните пристъпи, облекчава затрудненията при дишане, има брохноразширяващо, антисептично и противокашлично действие. 

Начин на употреба: Приемайте сутрин и вечер по 1 ч.л. (4 мл) от тинктурата, разтворена в 150 мл вода, препоръчително поне 30 минути преди или след хранене. Ако използвате едновременно две или повече тинктури, всяка от тях трябва да се взема само веднъж с времеви интервал, поне 4 часа между тях.

Важно:
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на здравословното хранене.
Не трябва да се приема от деца под 6 год., бременни и кърмещи жени и хора с алергия към някоя от съставките.
Да не се предозира.
Да се съхранява на място без достъп на деца.

Производител: "А-Жар" ООД, България.

Съставки

Състав: джинджифил, босилек, широколист живовляк, мента, копър, лазаркиня, мащерка, седефче, липа и риган. 

Опаковка: 100 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.