Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Jarrow Formulas Green tea 500 mg 100 capsules / Джароу Формулас Зелен чай 500 мг 100 капсули

Арт. No. 10011892
32.50 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от JARROW FORMULAS INC. ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Джароу Формулас Зелен чай 500 мг 100 капсули 

Действие:

 • 1 капсула осигурява приблизително 40 мг кофеин.
 • Поддържа имунното здраве и детоксикацията.
 • Дава енергия и подкрепя метаболизма на мазнините.
 • Съдържа 50% полифеноли, от които 30% катехини.
 • Зеленият чай защитава клетъчната ДНК.

Зеленият чай е извлечен чрез водна екстракция и се състои от 50% полифеноли, включително 30 процента катехини, около 15% от които много важните EGCG фракции. EGCG епигалокатехин-3-галат е антиоксидант, около 25 – 100 пъти по-силен от витамините C и E. Полифенолите в зеления чай са антиоксиданти и подкрепят сърдечносъдовото и имунното здраве.

Полифенолите в зеления чай могат да инхибират образуването на клетъчно – увреждащите нитрозамини. Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с аминокиселини. Съвременните земеделски практики са свързани с огромно увеличение на нитрит и нитрат в храните, тъй като се използват химически торове. Зеленият чай силно потиска образуването на нитрозамини.
Диетите с високо съдържание на протеин водят до увеличаване на образуването на нитрозамини в резултат на храносмилателни процеси върху протеина и зеленият чай е важно допълнение към тези диети.

Употреба: по 1 капсула на ден с храна.

Важно:

 • Не превишавайте посочената доза.
 • Ако сте бременна или страдате от заболяване (хипертония или сърдечно-съдови аномалии), кърмите, приемате лекарства, сте на възраст под 18 години, се консултирайте с лекар преди употреба.
 • Не е заместител на разнообразната храна.
 • Дръжте далеч от деца.
 • Съхранявайте на хладно и сухо място.

Производител: Jarrow Formulas, САЩ.

Съставки

Състав в 1 капсула:

 • Екстракт от листа на Зелен чай 5:1 [50% полифеноли, от които 30% катехини] - 500 мг.

Други съставки: растителен източник - магнезиев стеарат, силициев диоксид, целулоза, капсула от хидроксипропилметилцелулоза.

Без млечни продукти, риба, яйца, миди, глутен, пшеница, фъстъци или плодове с черупки.

Опаковка: 100 капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.