Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Jarrow Formulas Milk Thistle 150 mg 200 capsules / Джароу Формулас Бял трън 150 мг. 200 капсули

Арт. No. 10011958
70.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от JARROW FORMULAS INC. ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Белият трън подкрепя здравето на черния дроб, предпазвайки го от вредното влияние на различни токсини (алкохол, наркотици, пестициди, замърсен въздух, тежки метали и различни лекарства, отпускани с рецепта). Той е допълващо средство при детоксикиращи режими и действа тонизиращо при хора под стрес. Има способността да увеличава жлъчния поток, правейки го ефективен и важен за управлението на холестерола. Действието на билката в съвременните изследвания е фокусирано върху жлъчните заболявания и чернодробната дисфункция.

„Силимарин“ е екстракт, синтезиран от немски учени, притежаващ разнообразие от чернодробно-защитни свойства. При избора на хранителни добавки трябва да се знае, че от една страна, активните вещества обикновено представляват само 1 – 4% от цялото растение и от друга, в стомашно-чревния тракт във всеки даден момент се усвояват само 20 – 50% от силимарина. Ето защо трябва да се използва силно концентриран екстракт, за да се осигурят всичките ползи за здравето. Jarrow Formulas® Milk Thistle доставя точно такъв мощен концентрат само с 2 до 3 капсули, равняващи се на 12 – 15 грама суров билков екстракт, съдържащ 200 – 400 мг силимарин.

Silybum marianum (Milk Thistle) - Бял трън или Магарешки бодил е стандартизиран екстракт 30:1, съдържащ 80% флавоноиди, включително важните силимаринови фракции: изосилибинин A и B, силибинин A и B, силихристин и силидианин.

  • Силно концентриран, ефективен продукт, съдържащ магарешки трън.
  • Доставя стандартизиран екстракт 30:1, при което се получават 80% от всички флавоноиди.
  • Укрепва имунния отговор (според клиничните проучвания).
  • Демонстрира защита на черния дроб (в редица изследвания проведени сред хора).
  • Притежава антиоксидантно действие и предпазва от свободните радикали.
  • Подобрява нивата на глутатион - основният антиоксидант в човешкото тялото.
  • Притежава силно детоксикиращо действие.
  • Стимулира синтеза на черния дроб и регенерирането на чернодробните клетки.

Отличия и награди:

Jarrow Milk Thistle е единственият продукт, изпълнил всички изисквания и признат за качествен през 2010 от Consumer Lab (организацията, наблюдаваща индустрията и защитаваща потребителите), при цялостен преглед на добавки с бял трън. 

Подходящ за вегетарианци.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден или по указание на медицински специалист.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките! 
При употреба на лица под 18 годишна възраст е необходима консултация с лекар или фармацевт. 
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт! 
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ

Съставки

Състав на 1 капсула: екстракт от семена на бял трън 30:1, 80% общи флавоноиди - 150 мг.

Други съставки: целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник) и капсула от хидроксипропилметилцелулоза.

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, миди, фъстъци и ядки 

Опаковка: 200 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.