Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Calivita Liver Aid 100 capsules / Каливита Ливър Ейд 100 капсули

Арт. No. 10011867
109.10 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от CALIVITA INTERNATIONAL ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Продуктът Liver Aid е специално създаден и предназначен за защита на черния дроб. В състава на продукта влиза аминокиселината метионин и още по-ефикасната съставка L-цистеин, които подпомагат неутрализирането на свободните радикали и така защитава клетките. Действието на L-цистеина се засилва в комбинация с други антиоксиданти, главно селен. L-цистеинът защитава клетките от вредните лъчения. Защитава също черния дроб и мозъка от вредното влияние на алкохола и цигарите. Заедно с аргинина подпомага черния дроб в неговата детоксикираща функция. Аргининът и орнитинът подпомагат изхвърлянето на амоняк от организма, оптимизирайки неговата работа. Селенът е ефективен антиоксидант.

През целия живот организмът ни се сблъсква с многобройни фактори, които увреждат черния дроб. Такива са някои химически вещества, химикали (пестициди, бои, разтворители), лекарства (например някои антибиотици). Вредните ефекти на прекомерната употреба на алкохол са добре известни и за нещастие доста чести. Инфекциозните възпаления на черния дроб (хепатити), причинени от различни вируси, също не са редки.

Черният дроб е орган от първостепенна важност, който функционира винаги на пълни обороти. Той има двойна задача: от една страна, да синтезира необходимите и важни за организма съставки, а от друга, да разгражда вредните за организма вещества. Поради тази причина неговата защита е от съществена важност и изисква допълнително внимание. Редовното приемане на създадения за профилактика природен продукт Liver Aid защитава черния дроб от вредните влияния на съвременния начин на живот. Продуктът може успешно да се приема и като съпътстваща лечението на хронични заболявания на черния дроб добавка. 

Начин на приложение: Приемайте по 1 капсула дневно.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Внимание! 
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. 
Да се избягва употребата на тази хранителна добавка по време на бременност и кърмене. Преди употреба задължително се посъветвайте със своя лекар!

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Производител: Calivita International, САЩ.

Съставки

Състав на 1 капсула: 

L-Аргинин 100 mg
L-Орнитин 100 mg
L-Цистеин 100 mg
Метионин 100 mg
Алфа-кетоглутарат 100 mg
L-Карнитин 50 mg
Холин 25 mg
Алфа-липоева киселина 12.5 mg
Екстракт от Силимарин 15 mg
Хром 25 mсg
Селен 10 mсg


Опаковка:
100 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.