Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Magnalabs Repahep 30 capsules / Магналабс Репахеп 30 капсули

Арт. No. 10011654
16.10 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от MAGNALABS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Репахеп подобрява храносмилането и повлиява благоприятно върху функцията на жлъчката и черния дроб.

Черният дроб е един от най-сложните органи в човешкото тяло. Той е уникален и със своята способност да регенерира и възстановява функциите си. При неправилен начин на хранене, като консумация на много газирани и алкохолни напитки, на червено месо и мазнини, при прекомерна употреба на лекарства и при инфекциозни заболявания (хепатит), Репахеп подпомага възстановителните процеси в черния дроб и способността му да регенерира своите клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 

Не повлиява Вашата концентрация, способността за шофиране или работа с машини и не са необходими специални предпазни мерки. 
При бременни или кърмещи жени е необходима консултация с лекар или фармацевт.

Съхранение:
На сухо място, защитено от пряка слънчева светлина и недостъпно за малки деца. 

Произведено за „Магналабс” ЕООД, България.

Съставки

Cynara scolymus, Silybum marianum 

Cynara scolymus (Артишок)
Цинаринът е мощно действащо вещество, което може да се открие само в Cynara scolymus. Той е силен антиоксидант, който благоприятства елиминирането на свободните радикали, участващи в процесите на окисление на липидите в организма и предпазва от увреждане на клетъчната мембрана на чернодробната клетка.

Silybum marianum (Бял трън)
Използва се в медицината от 2000 години, главно за подпомагане лечението на чернодробни и жлъчни заболявания. Силибинин, най-активната съставка на силимарин, повлиява синтеза на 5-липоксигеназата (която се включва в образуването на свободните радикали), да изчисти хидроксилните радикали и да подтисне фактора на туморната некроза. 

Опаковка: 30 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.