Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Auriga International Dermatrophix cream 80 ml / Дерматропикс крем 80 мл.

Арт. No. 10001615
28.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Auriga International ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Действие:
Дерматропикс е подходящ за употреба при "крехка" кожа в резултат на стареене, тютюнопушене, слънчеви лъчи, дългосрочна употреба на определени медикаменти, като кортикостероиди.
Нестабилността на кожата може да се прояви като тънка, набръчкана кожа със загуба на еластичността; жълтеникав, прозрачен вид на кожата, пурпурни лезии и кафеникави пигментни петна; кожа с тенденция за образуване на белегоподобни лезии (псевдо-паяк белези); кожен „дефицит“ със загуба на кожен обем, отслабване и чупливост на кръвоносните съдове с образуване на синини ; загуба на механични и функционални свойства на кожата (сухота на кожата). 

Начин на употреба:
Нанесяйтете Дерматропикс два пъти дневно, сутрин и вечер, на чувствителните области на тялото като лице, деколте, лакти и др.
Масажирайте леко, докато напълно попие.

Предупреждение:
Дерматропикс е продукт само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да се избягва излагането на слънце след прилагането на крема. Избягвайте да използвате в случай на известна алергия към някоя от съставките. Съхранявайте под 25 °. 

Производител: Auriga International, Белгия

Съставки

Екстракти от Лупин
Една част e богата на Лупеол, който стимулира синтеза на колаген и подобрява качеството му. Друга част е богата на Лупин пептид, който инхибира ензимите, отговорни за разграждането на колаген и еластин влакна и стимулира производството на колаген.
Заедно те подпомагат преструктурирането на кожата и възстановяването на нейните механични свойства.
Генистеин
Принадлежи към изофлавоновото семейство, което е известно със свойствата си да подобрява гъвкавостта и укрепва съдовете. Стимулира синтеза на хиалуронова киселина и колаген и предизвиква възстановяване и увеличаване на еластичността на кожата.
Троксерутин
Укрепва стените на кръвоносните съдове и ограничава образуването на синини.
Хиалуронова киселина със средно молекулно тегло
Стимулира клетъчната пролиферация на фибробластите и кератиноцитите.
Размерът на избраната хиалуроновата киселина стимулира синтеза на природна хиалуронова киселина чрез регулиране на ензимни механизми на производство и деградация.

Опаковка: 80 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.