Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Auriga International Dermatrophix cream 80 ml / Дерматропикс крем 80 мл.

Арт. No. 10001615
28.70 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Auriga International ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Действие:
Дерматропикс е подходящ за употреба при "крехка" кожа в резултат на стареене, тютюнопушене, слънчеви лъчи, дългосрочна употреба на определени медикаменти, като кортикостероиди.
Нестабилността на кожата може да се прояви като тънка, набръчкана кожа със загуба на еластичността; жълтеникав, прозрачен вид на кожата, пурпурни лезии и кафеникави пигментни петна; кожа с тенденция за образуване на белегоподобни лезии (псевдо-паяк белези); кожен „дефицит“ със загуба на кожен обем, отслабване и чупливост на кръвоносните съдове с образуване на синини ; загуба на механични и функционални свойства на кожата (сухота на кожата). 

Начин на употреба:
Нанесяйтете Дерматропикс два пъти дневно, сутрин и вечер, на чувствителните области на тялото като лице, деколте, лакти и др.
Масажирайте леко, докато напълно попие.

Предупреждение:
Дерматропикс е продукт само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да се избягва излагането на слънце след прилагането на крема. Избягвайте да използвате в случай на известна алергия към някоя от съставките. Съхранявайте под 25 °. 

Производител: Auriga International, Белгия

Съставки

Екстракти от Лупин
Една част e богата на Лупеол, който стимулира синтеза на колаген и подобрява качеството му. Друга част е богата на Лупин пептид, който инхибира ензимите, отговорни за разграждането на колаген и еластин влакна и стимулира производството на колаген.
Заедно те подпомагат преструктурирането на кожата и възстановяването на нейните механични свойства.
Генистеин
Принадлежи към изофлавоновото семейство, което е известно със свойствата си да подобрява гъвкавостта и укрепва съдовете. Стимулира синтеза на хиалуронова киселина и колаген и предизвиква възстановяване и увеличаване на еластичността на кожата.
Троксерутин
Укрепва стените на кръвоносните съдове и ограничава образуването на синини.
Хиалуронова киселина със средно молекулно тегло
Стимулира клетъчната пролиферация на фибробластите и кератиноцитите.
Размерът на избраната хиалуроновата киселина стимулира синтеза на природна хиалуронова киселина чрез регулиране на ензимни механизми на производство и деградация.

Опаковка: 80 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email