Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Remotiv (Ремотив), Брой таблетки: 30

Арт. No. 10000023
15.82 лв. (с ДДС)
  бр. Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Ewopharma ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се обичайна доза за възрастни и деца над 12-годишна възраст по 1 филмирана
таблетка два пъти дневно- сутрин и вечер, по време или след хранене. Пациентите в старческа възраст използват същата дозировка.
За деца между 6- и 12-годишна възраст дозата е половината от дозата за възрастни (1 филмирана таблетка на ден), само под лекарски надзор.
Добре е курсът на прием на Ремотив да продължи 4 до 6 седмици или по-дълъг период, докато бъде почувствано въздействието му. Лечението с продължителност, надхвърляща 6 седмици обаче, трябва да бъде под лекарски надзор. Ако симптомите Ви продължават за период, по-дълъг от 6 седмици, консултирайте се с Вашия лекар.
Предупреждение:
Не приемайте Ремотив ако имате алергия(свъръхчувствителност)към жълт кантарион или към някоя от останалите съставки на продукта, също така ако имате свръхчувствителност към светлина.
Ремотив не трябва да се приема от деца под 6-годишна възраст.
Интензивното излагане на ултравиолетови лъчи (слънчеви бани, посещения на солариум) трябва да бъде избягвано по време на лечението с Ремотив.
Действие:
Ремотив е стандартизиран билков лекарствен продукт на базата на екстракт от Жълт кантарион, използван за лечение на лека до умерена форма на депресия.
Показания:
Понижено или променливо настроение; чувсво на тревожност и вътрешно безпокойство; напрегнатост и негативни мисли;умора, нарушена работоспособност; нарушения на съня.
Самата билка се добива от контролираните насаждения на фирмата-производител “Zeller” AG – Швейцария.
Жълтият кантарион расте в Европа върху сухи и слънчеви места. В България е известен под името “звъника”.

Съставки

Всяка таблетка съдържа 250,0 mg стандартизиран сух екстракт от цъфтящите връхчета на жълт кантарион.


Опаковка: филм таблети 250 мг х 30коса.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.