Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Magnalabs Ejacolong 30 capsules / Магналабс Еаколонг 30 капсули

Арт. No. 10011638
26.10 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от MAGNALABS ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Еаколонг забавя еякулацията и повлиява върху продължителността на половия акт. Въздейства положително върху психологическите проблеми, като същевременно благоприятства процесите, които повишават либидото. 

Преждевременната еякулация се причинява от различни биологични и психологични фактори - тревожност, стрес, повишена чувствителност. Среща се по-често при млади мъже, като около 30% от мъжката популация е засегната от този проблем. Преждевременната еякулация не е болест, но все пак води до проблеми в сексуалната връзка. Здравословният проблем на мъжете с преждевременна еякулация е психологическата травма от порочния кръг на "провала" и "чувството за вина", систематично биват "изненадани" от еякулацията и имат понижено "сексуално" самочувствие, което може да ескалират дори до ограничаване на сексуалната активност от страх “да не се изложат".

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Допълнителна информация: 
Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. 

Не повлиява Вашата концентрация, способността за шофиране или работа с машини и не са необходими специални предпазни мерки. 

Съхранение:
На сухо място, защитено от пряка слънчева светлина и недостъпно за малки деца. 

Произведено за „Магналабс” ЕООД, България.

Съставки

Hypericum perforatum, Turneradiffusa, Butea Superba, Crocus sativas 

Hypericum perforatum - Hypericin
Тонизира нервната система при неврогенни, депресивни състояния и потиснатост, страхова невроза, безсъние.
Съставката хиперицин има меко антидепресивно действие. Тя влияе върху мозъчната обмяна като регулира нивата на серотонин.

Turnera diffusa (Damianin)
Основното действие на екстракта се дължи на активната съставка Дамианин. Той води до повишаване на сексуалната активност. Предполага се, че Дамианин функционира като ароматазен инхибитор. Вероятно това свойство обуславя характерното повишаване на сексуалната функция. Според Британската фармакопея Дамианин повлиява благоприятно симптоми на тревожност и невроза, причиняващи импотентност и коитална дисфункция.

Butea Superba
Благоприятно повлиява състояния на еректилна дисфункция. При тримесечно рандомизирано двойно сляпо клинично проучване, проведено сред доброволци с еректилна дисфункция на възраст от 30 до 70 години приемът на Butea Superba води до значително подобрение при 82,4% от пациентите.

Crocus sativas
Подобрява психическата и физическата издържливост при хората. 

Опаковка: 30 капсули 

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email