Поръчка по телефона

0888 025454

Доставка и плащане

Цената на доставката зависи от стойността на поръчката:

от 0 лева до 100 лева - 4.90 лв.

над 100 лева - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 3.60лв.

 

Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма ЕВРОПЪТ на територията на България. Разходите по застраховката на поръчаните артикули са за сметка на ИНСЪРТ.БГ ООД.

Доставка с куриерска фирма по избор на клиента

Възможна е доставка и с всяка друга куриерска компания по желание на клиента, на цени по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката. При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната спедиторска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

Доставка с куриерска фирма Български пощи - за поръчки извън България

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане. Цената, която ИНСЪРТ.БГ ООД изисква за международна доставка е 39 лева, като цената включва експресна препоръчана доставка с малък пакет или колет /в зависимост от обема/тежестта на пратката/. Цената на поръчката и доставката се предплащат.

ИНСЪРТ.БГ ООД не изпълнява поръчки с наложен платеж извън територията на България.

Условия на доставка

Доставките на територията на България се извършват на посочения от Вас адрес в рамките от 2 до 3 работни дни след заявяване на поръчката. Поръчките, направени до 12 часа през работни дни, се изпълняват в рамките на следващия работен ден. Поръчките, направени в почивни дни и извън работно време, се доставят в рамките на първия или втория работен ден след заявяване на поръчката.

Имате право да върнете закупената от Вас стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Разходите за връщането на стоката са за Ваша сметка.

Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите. При възникване на спор, свързан с онлайн продажба можете да ползвате и сайта ОРС.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки.

Начини на плащане:
  • в брой, с наложен платеж при доставка;