Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Доставка и плащане

Цената на доставката зависи от стойността на поръчката:

от 0 лева до 40 лева - 4 лв.

над 40 лева - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 3.60лв.

Посочените куриерски цени са за доставка на пратки до 5 кг.

Цени за доставки на куриерски пратки над 5 килограма:

от 5 до 10 кг. - 7 лв.

от 10 до 15 кг. - 9 лв.

от 15 до 20 кг. - 11 лв.

от 20 до 25 кг. - 13 лв.

от 25 до 30 кг. - 15 лв.

Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма ЕВРОПЪТ на територията на България. Разходите по застраховката на поръчаните артикули са за сметка на „Аптека24” ЕООД.

Доставка с куриерска фирма по избор на клиента

Възможна е доставка и с всяка друга куриерска компания по желание на клиента, на цени по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката. При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната спедиторска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

Доставка с куриерска фирма Български пощи - за поръчки извън България

Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане. Цената, която „Аптека24” ЕООД изисква за международна доставка е 35 лева, като цената включва експресна препоръчана доставка с малък пакет или колет /в зависимост от обема/тежестта на пратката/. Цената на поръчката и доставката се предплащат.

„Аптека24” ЕООД не изпълнява поръчки с наложен платеж извън територията на България.

Условия на доставка

Доставките на територията на България се извършват на посочения от Вас адрес в рамките от 2 до 3 работни дни след заявяване на поръчката. Поръчките, направени до 12 часа през работни дни, се изпълняват в рамките на следващия работен ден. Поръчките, направени в почивни дни и извън работно време, се доставят в рамките на първия или втория работен ден след заявяване на поръчката.

Имате право да върнете закупената от Вас стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Разходите за връщането на стоката са за Ваша сметка.

Орган за алтернативно решаване на спорове по смисъла на чл. 181н, ал. 4 ЗЗП са помирителните комисии към Комисия за защита на потребителите. При възникване на спор, свързан с онлайн продажба можете да ползвате и сайта ОРС.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки.

Начини на плащане:
 • в брой, с наложен платеж при доставка;
 • по банков път преди доставка;
Банка BIC IBAN
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА - гр.Стара Загора FINVBGSF BG04FINV91501016720783
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК - гр. Стара Загора UNCRBGSF BG92UNCR70001521001870
 • кредитна/дебитна карта онлайн - през виртуален пос-терминал 

  "Аптека24” ЕООД не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от "Аптека24” ЕООД стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/посредник.

  "Аптека24” ЕООД не съхранява, каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

  Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане:

  - издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис (с марката Транскард)

  - всички видове кредитни и дебитни карти Мастъркард и Виза, издадени от български банки и обслужвани от Борика АД

  Моля, проверете също така, дали Вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

 

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email