ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС
Информация
ФЕРМЕНТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ ЗА ЗДРАВЕ - КАТРИН АТКИНСЪН - ХЕРМЕС
През последно време интересът към чревната микрофлора нараства, вследствие на което се възроди забравената традиция за консумиране на ферментирали храни. Това е най-полезният начин да си набавим важни минерали, витамини, храносмилателни ензими и бактерии. Част от националната култура на българите е заквасеното мляко и киселото зеле, но разнообразието от ферментиралите храни е доста по-голямо.
Книгата е наръчник, в който ще намерите традиции, основни техники за ферментиране на плодове и зеленчуци, начини за приготвяне на жива хлебна закваска, а също и 40 рецепти за различни напитки и храни.
ISBN: 9789542618645.
Страници: 216.
Година: 2018.
Тегло: 0.2000 кг.
Размери: 13 x 20 см.
Цветност: черно / бяла.
Корица: мека.
Език: български.
Отзиви