Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Fertile CM for women 90 capsules Fairhaven Health / Фертил СМ за жени 90 капсули Fairhaven Health

Арт. No. 10001666
57.30 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Fairhaven Health ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по 3 капсули дневно. Можете да започнете приема на продукта веднага – не е необходимо да чакате определен период през цикъла за това.
Действие:
Фертил CM спомага за производството на един от ключовите фактори за зачеване – благоприятният фертилен цервикален мукус. По този начин продуктът се противопоставя на един от най-често срещаните проблеми при жените, желаещи да заченат – недостатъчно количество цервикален мукус или „враждебен” цервикален мукус, което може да попречи на нормалното придвижване на сперматозоидите. Фертил CM спомага за обогатяване с вода и втечняване на цервикалния секрет и за постигане на благоприятна киселинност и влагалищна среда за сперматозоидите. Съставките на Фертил CM способстват също така за формирането на маточна лигавица, подходяща за имплантирането на оплодената яйцеклетка.

Съставки

Дневната доза от 3 капсули съдържа:
Патентована комбинация от съставки (L-arginine, N-Acetyl Cysteine, Coral Calcium, Grape Seed Extract and Lactobacillus Acidophilus) – 1610 mg
Витамин С 100 mg


Опаковка: капсули х 90

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.