Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Doctor's Best Ubiquinol with Coenzyme Q10 100 mg 60 capsules / Доктор'с Бест Убиквинол 100 мг. 60 капсули

Арт. No. 10011259
88.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Doctor's Best ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Хранителната добавка съдържа редуцирана форма на коензим Q10 и влияе благоприятно върху здравето на сърдечно-съдовата система и помага на митохондриите да произвеждат повишено количество клетъчна енергия. И двете форми - убиквинол (CoQ10-H2) и убиквинон (CoQ10) са метаболитно активни и взаимозаменяеми в организма според нуждите му. Убиквинолът е с по-добра бионаличност при хора, които имат затруднения при набавянето на високи нива на този хранителен елемент, като по-възрастни индивиди, например.

Как работи?
Убиквинолът (CoQ10-H2) и убиквинонът (CoQ10) са метаболитно активни и се срещат естествено в организма и в храните. Двете форми са взаимозаменяеми, тъй като тялото запазва редуцираните и окислени форми в “общия пул” при постоянно съотношение. Обикновено достъпната форма на коензим Q10 е неговата окислена форма (убиквинон), защото редуцираната форма (убиквинол) е по-трудна за производство заради бързото си окисляване във въздуха. Новата технология на Doctor's Bets позволява производството на стабилен коензим Q10 в редуцирана форма (убиквинол). CoQ10 е ключов компонент в процеса на производство на енергия.

Нивата на CoQ10 в сърцето и тялото започнат да намаляват естествено след навършване на 40-годишна възраст. Научните проучвания показват, че пероралният прием на убиквинол, може да доведе до подобрена бионаличност на съединението при хора, които имат затруднения при набавянето на този хранителен елемент, такива са по-възрастните хора. 

Подходящ продукт за вегани и вегетарианци. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 - 2 капсули дневно с храна или по препоръка на вашия лекар.

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва, като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот.
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките!
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт!
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далече от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място.

Производител: Doctor's Best, САЩ.

Съставки

Хранителна стойност в 1 капсула
Убиквинол (Kaneka Ubiquinol, редуцирана форма на CoQ10) 100 mg 

Други съставки: Екстра вържин зехтин, средноверижни триглицериди, пчелен восък, екстракт от розмарин, слънчогледов лецитин, желатинова капсула, глицерин, оцветител: анато.

Продуктът е без: ГМО, глутен и соя. 

Опаковка: 60 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email