Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Lactacare Daily 380 mg 30 capsules / Лактакеър дейли 380 мг 30 капсули

Арт. No. 10001992
24.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Actavis ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Лактакеър Дейли 380 мг 30 капсули

 

Лактакеър Дейли представлява хранителна добавка (Синбиотик) от млечнокисели бактерии + пребиотик за баланс на чревната микрофлора. Формулата е с добавен цинк за укрепване на имунната система (3 в 1). Млечнокиселите (пробиотични) бактерии, в нужните количества, оказват положително въздействие над организъм. Намират се в стомашно-чревния тракт. Лактакеър Дейли набавя на тялото 4 щама специално разработени, био подсилени и устойчиви на стомашни киселини млечнокисели бактерии + цинк. Те достигат живи средата на стомашно-чревния тракт, където се размножават.

 

Действие:
Лактакеър Дейли спомага за поддържане на баланса на чревната микрофлора и ритъма на дебелото черво, като подпомага естественото протичане на метаболизма в червата.
Цинкът е важен за метаболизма на въглехидрати и други хранителни вещества и притежава имуностимулиращ ефект. Лактакеър Дейли представлява иновативен синбиотик - пробиотик + пребиотик.
Продуктът е без съдържание на лактоза, ГМО.
Без алергени.

 

Прием:

  • Приема се през устата с чаша вода.
  • Препоръчителен дневен прием: По 1 капсула в продължение на 3 месеца.
  • Да се спазва дозировката.
  • Продуктът е подходящ за допълнителна употреба.

 

1 опаковка Лактакеър Дейли = 1 месец прием.

 

Важно!
Продуктът не е заместител на балансираното хранене. При бременност хранителната добавка може да се приема само след предварителна консултация с лекар.

Съхранение: Далеч от деца. Да се съхранява добре затворен в оригиналната опаковка при стайна.

 

Производител: BIOFARMA S.p.A., Италия.

 


Съставки

Състав:

Всяка капсула набавя 6 милиарда живи пробиотични бактерии от следните щамове:

  • Bifidobacterium lactis 2.4 млрд
  • Lactobacillus acidophilus 2.4 млрд
  • Bifidobacterium longum 0.6 млрд
  • Bifidobacterium bifidum 0.6 млрд

Цинк (като цитрат) 1.5 mg

Опаковка: 60 капсули 

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.