Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Toothpaste Lacalut activ 75 ml + Lacalut Fluor 75 ml / Комплект паста за зъби Лакалут Актив 75 мл + Лакалут Флуор 75 мл

Арт. No. 10010332
12.20 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Natur Produkt ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

1. Лакалут Актив
Притежава стягащо и укрепващо венците действие, защитава от кървене, а зъбите от кариес. Формулата е с хлорхексидин и алуминиев лактат, на които се дължи стягащият и заздравяващ ефект, като по този начин предпазва от кървене. Съдържа алуминиев флуорид (1360 ppm F), за защита от кариес.

Употреба:
Зъбите се почистват поне 2 пъти дневно.
При деца до 6-годишна възраст включително, почистването на зъбите да се извършва под родителски контрол, за да се избегне поглъщане на продукта. Поставя се малко количество колкото грахово зърно. В случай на прием на флуорид от други източници, да се направи предварителна консултация със зъболекар или лекар.

2. Лакалут флуор
Спомага за минерализиране на зъбния емайл и защитава от кариес. Формулата е с Бис(хидроксиетил)аминопропил-М-хидроксиетилоктадециламин-дихидрофлуорид (1476 ppm F) инатриев флуорид .

Употреба:
Зъбите се почистват поне два пъти на ден.
При деца до 6-годишна възраст включително, миенето на зъбите да се извършва под родителски контрол, за да се избегне поглъщане на продукта. Използва се количество колкото грахово зърно. В случай на прием на флуорид от други източници, да се направи консултация със зъболекар или лекар.

Съхранение: В прохладни и сухи помещения, далеч от обсега на деца.

Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия

Съставки

1. Лакалут актив:

Състав: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aluminum Hydroxide,  Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Poloxamer 188, Titanium Dioxide,  Allantoin, Aluminum Lactate, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Aluminum Fluoride,  Bisabolol, Limonene.

Опаковка: 75 мл

2. Лакалут флуор:

Състав: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, PEG-32, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Propylene Glycol, Titanium Dioxide,Sodium Fluoride,  Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Limonene.

Опаковка: 75 мл

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Бъди в час с актуалните предложения и промоции на Apteka24.bg! Абонирай се за известия на твоя email