Поръчка по телефона

0888 025454

Назад

Звездички за умни и здрави деца, Брой капсули: 30

Арт. No. 10000075
Изчерпана наличност
Виж всички от Walmark ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Дозировка:
Препоръчва се прием по една капсула дневно, препоръчително след хранене. Капсулата може да се преглътне или да се сдъвче.
Действие:
Звездички съдържат DHA (докозохексаенова киселина, която представлява омега-3-ненаситена мастна киселина), с изключително значение за правилното развитие на мозъка и умствените способности на детето,както и с положително влияние върху зрението и сърдечносъдовата система.
В мозъчната тъкан DHA се съдържа в голямо количество. Тя образува до 20% от сивото вещество и е най-често срещаната омега-3 мастна киселина в мозъка. Въпреки това човешкият организъм не е способен да синтезира DHA и я получава в готов вид само внесена чрез храната. Най-богатият източник на DHA в природата е рибеното масло. При децата обаче приемът на мастни риби и рибено масло често е недостатъчен поради нежеланието на децата да консумират риба или е ограничен поради алергичен проблем. Ето защо се налага допълнително внасяне на DHA под формата на хранителна добавка.
Достатъчният прием на DHA успоредно с подходящо подбраните витамини в състава на Звездички оказва позитивен ефект върху растежа, развитието и умствените способности на детето.
Звездички се приемат с удоволствие от децата, благодарение на чудесния си портокалов вкус.

Съставки

Всяка капсула съдържа:


Рибено масло 250.0 mg
Омега-3 мастни киселини 175.0 mg, от които DHA (докозохексаенова киселина) 125.0 mg
Витамин C 37.5 mg
Витамин A 500.0 μg
Витамин D 3.0 μg


Опаковка: капсули х 30

Подобни продукти