Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Blue Light Protection Formula Lutein and Zeaxanthin 40 softgels Webber Naturals / Блу лайт протeкшън формула Лутеин и Зеаксантин 40 меки капсули Уебър Натуралс

Арт. No. 10011276
26.40 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Webber Naturals ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Формулата Blue Light Protection на Webber Naturals е естествен начин за поддържане здравето на очите и подобряване на оптичната плътност на макулния пигмент, като помага на очите да филтрират вредната синя светлина, излъчвана от електронните устройства и слънцето. Това помага за предпазване на ретината и другите тъкани от увреждане, което може да доведе до заболявания като катаракта. Подобрява зрителната острота и ускорява възстановяването на зрението при отблясъците или осветяване.
Хранителната добавка съдържа естествено извлечен екстракт от турта, осигуряващ на тялото три ценни каротеноида, пазещи фината структура на макулата - лутеин, зеаксантин и мезо-зеаксантин - в съотношение 5:1 - същото, като това в природата. Трите съединения поддържат здравето на очите по оптимален начин.
Проучванията свидетелстват, че поддържа здравето на очите независимо от възрастта на хората, като редуцира напрежението и умората, съпътстващи употребата на електронни устройства. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула веднъж дневно. Добре е да вземате продукта с храни с богато съдържание на мазнини.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Внимание:
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва, като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот.
Да не се употребява по време на бременност и кърмене и при установена индивидуална непоносимост към някоя от съставките!
При употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар, преди употребата на този продукт!
Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, далече от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място. 

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Канада.

Съставки

Хранителна стойност за една капсула
Lutemax 2020TM - Екстракт от цветове на турта (Tagetes erecta)  100 mg
Лутеин от цветове на турта (Tagetes erecta)  20 mg
Зеаксантин от цветове на турта 2 mg
Мезо-зеаксантин  2 mg

Помощни вещества: Слънчогледово масло, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, анато, титанов диоксид), жълт пчелен восък, слънчогледов лецитин от суровина без ГМО. 

Опаковка: 40 капсули

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.