Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Aquasource Osteo - Forte 60 capsules / Аквасорс Остео - Форте 60 капсули

Арт. No. 10012988
93.90 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от AquaSource ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Аквасорс Остео-Форте е хранителна добавка, съдържаща добре проучена мощна гама от естествени хранителни вещества, които работят в синерги, за да подпомагат доброто здраве на костите и ставите. 

Предимства:

  • Отличен баланс на естествени съставки, които поддържат доброто здраве на костите.
  • Формулиран за максимално усвояване на хранителни вещества.
  • Включва витамин К2 за подпомагане на отлагането на калций в костите.
  • Включва калций и витамин D, които поддържат здрави кости и стави.
  • Магнезият помага за намаляване на умората.

Основни съставки:

Калций и магнезий – съдържат се в значителни количества от патентовани, научно изследвани водораслови източници, които имат отлична усвоимост. Водораслите са събрани живи и са студено-пресовани. Минералите са органично свързани в тях, което ги прави изключително био-налични.

Витамин K2 – от специална ферментирала японска соева храна, наречена „Natto”. В момента много малко добавки съдържат тази нова форма на Витамин К2. Проучване, направено през 2006 година показва, че Витамин К2 въздейства върху способността на организма да използва калция, като подпомага отлагането му в костите.

Растителни ензими – способстват максималното усвояване на минералите.

Йонни минерали – водоразтворими, естествено добити от Голямото Солено езеро в Юта, САЩ; осигуряват над 70 различни минерала и микроелемента. Абсорбират се лесно и подпомагат преноса на другите хранителни вещества, съдържащи се в продукта.

Aquasource водорасли – осигуряват широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно, препоръчително по време на хранене, като хранителна добавка за подпомагане поддържането на здрави кости.

Производител: AQUASOURCE, Великобритания.

Съставки

Опаковка: 60 броя капсули.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.