Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Nosko Hemo nose bleeding gel 5 ml 2 pcs / Носко Хемо гел 5 мл 2 бр.

Арт. No. 10008437
12.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от Ceumed ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Кръвотечението от носа може да произтича от различни причини от нараняване,  травма и дори склонност към такова. Този неприятен симптом следва да се приема като предупредителен сигнал от организма! При кръвотечение от носа са познати редица традиционни средства и методи за предотвратяване. Вече се предлага на пазара ефективно решение на този проблем - Носко Хемо назален гел, който незабавно се справя с кървенето от носа. Приложението на продукта е много безопасно, лесно и ефективно. Носко Хемо гел оказва деликатен натиск върху капилярите, помага за бързо да спре кървенето. Гелът се премахва от микроресничките на носната лигавица, след спирането на кръвотечението. В случай че някаква част е останала, може да се издуха след около 30 минути.
Подходящ за възрастни и деца над 2-годишна възраст.
Начин на приложение: В ноздрата се поставя върхът на тубичката на приблизително 1-1,5 см, фиксира се с пръсти. Гелът се изстисква, докато изтече и кървенето бъде овладяно. Медицинското изделие следва да престои в носа поне 30 минути. В случай че кървенето идва от предната (плитка) част на носа, е достатъчна 1 доза. Ако е от дълбоката (задната) част на носа, ще е необходимо да се използват 2, в редки случаи 3 дози. Приложенията на гела се правят, докато се спре кръвотечението.
Производител: Pharmacure Health Care International AB, Швеция.

Съставки

Състав: пречистена вода, глицерин, глицин,  метил р-хидроксибензоат (E218), хидроксиетил целулоза, лимонена киселина монохидрат, калциев хлорид дихидрат, калиев сорбат (E202).

Опаковка: 2 броя по 5 мл.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.