Поръчка по телефона

0888 / 02 54 54

Назад

Zetalax DM microclisma for adults 6 pcs. / Зеталакс ДМ микроклизма за възрастни 6 броя

Арт. No. 10012074
10.00 лв. (с ДДС)
  бр Поръчка без регистрация
Направи запитване Купи на изплащане
Виж всички от ZETA FARMACEUTICAL ›
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Микроклизми Zetalax DM се използват в случаи на запек, за по-лесно изхождане. Действат механично в ректума, като не взаимодействат с физиологичните процеси на храносмилателния тракт и нямат странични ефекти. Съдържат билков Глицерин с 99,5% чистота, който допринася за размекване и лубрикиране на фекалиите, което позволява по-бързото им освобождаване. Локалният ефект на продукта гарантира безопасно и бързо действие. 

Подходящи за възрастни и деца над 12 годишна възраст.

Указания за употреба: Отворете опаковката. Отстранете капачката на микроклизмата и навлажнете накрайника с капка от продукта. Внимателно поставете накрайника в ректума, без да притискате контейнера. Притиснете контейнера. Премахнете канюлата, докато притискате контейнера, за да избегнете аспирация на течност обратно в него.

Важно!

Да не се използва при деца под 12 години.
Да не се използва в случаи на болки в корема, силно гадене, повръщане, чревна непроходимост, ректално кървене по неизвестни причини, тежка дехидратация и хеморагичен колит и хемороидални възпаления. 
Да  не се използва в случаи на свръхчувствителност към някоя от съставките.
Съхранявайте на недостъпно за деца място.
Съхранявайте при стайна температура, на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и слънчева светлина. 

Производител: ZETA FARMACEUTICI SPA, Гърция.

Съставки

Опаковка: 6 броя микроклизми x 9 гр.

Подобни продукти

промо бюлетин

logo

Аптека24 ЕООД ще използва информацията, която предоставяте на този формуляр, за да бъде във връзка с Вас и да предоставя всички актуални оферти и новости.

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на office@apteka24.bg. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.