Промоции

Всички промоции

Реклама

Vitaslim light (Витаслим лайт)

Производител: Capsugel

 


Бърза и лесна редукция на телесното тегло

 

-осигурява намаляване на теглото без драстични промени в начина на живот
-подпомага отслабването чрез двоен механизъм на действие - намаляване на апетита и увеличаване на изгорените калории
-притъпява чувството на глад и така ефективно предпазва от преяждане

Повече детайли

17,10 лв

Дозировка:
Препоръчва се прием на 1–2 капсули три пъти дневно, един час преди хранене. За по-добър и траен резултат е необходимо приемът да продължи поне 3 месеца.

Предупреждение: Препоръчва се бременни жени и кърмачки да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Действие:
PinnoThin e растително масло, получено от ядките на Корейски бор (Korean pine). То е богато на дълговерижни полиненаситени мастни киселини и на пиноленова мастна киселина. Множество клинични изследвания доказват ефективността на PinnoThin да притъпява апетита и създава чувство за ситост. При изследванията е установено осезаемо намаляване на желанието за хранене 30–40 минути след прием. По този начин PinnoThin бързо намалява чувството на глад, спомага да се ограничи приемът на храна, а от там и на по-малко излишни калории.

CLA (Конюгираната линолова киселина) стопира складирането и натрупването на мазнини в организма. Тя стимулира използването на вече натрупаните мазнини в тялото, чрез изгарянето им в мускулите и по този начин подсигурява необходимата енергия. В резултат на изгарянето на излишните мазнини трайно се стопяват натрупаните в повече килограми. Конюгираната линолова киселина работи особено ефективно в областта на ханша, бедрата и корема. Ускорява процесите на горене и по време на нощния сън, което способства активно редуциране на теглото дори и през нощта.
Двете съставки взаимно се допълват в действието си за ефективно намаляване на телесното тегло.

Всяка капсула съдържа:

Масло от ядки на корейски бор 250mg

Конюгирана линолова киселина 250mg

Помощни вещества: антиоксидант – токоферол (Е306)


Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари

Клиентите които купуват този продукт, съшо така купуват:

Коментирай във Фейсбук

© Design by Moven-Design